Benim için 2022 yılı verimli oldu.

Benim için 2022 yılı verimli oldu. 752 makale yazmışım. Takipçi saysında artış var. 5000 arkadaş ve ilaveten 3120 takipçiye ulaştım. Arkadaş olmak isteyenlerin sayısı bini aştı. Ancak, 5000 sınırına ulaştığım için, arkadaş olmak isteyenleri bekletmek durumundayım.

İlginçtir, bu yıl hesabıma troller ilişmedi. Onlar da, TARAFSIZ VE BAĞIMSIZ yazılar yazdığımı fark ettiler. Buna rağmen, takipçilerim arasında halen ''BİLMEDİĞİNİ BİLMEYENLER'' mevcut. Onları uyarıyorum. İkinci kez uyarıma kulak vermeyenleri engelliyorum.

Engellediğim Ordulu hemşerilerim, çok rahatsız olmuşlar. Sağda solda hakkımda olumsuz söylemler üretiyorlar. Önemli değil. Zira ''bilmediğini bilmeyeni=cahili'' eğitmek mümkün olamıyor.

Bilmediğim ve tanımadığım birileri, yazımı yayınladığım anda alıyor ve bir yerlere aktarıyor. Ekonomi konusundaki yazılarım, onlar için öncelik taşıyor. Amaçlarını merak ediyorum.

Bazı gazeteler, yazdıklarımı yayınlıyor. Amacım, fikirlerimin halka ulaştırılmasıdır. Yayın konusunda, herkese baştan izin verdim. İsteyen, istediği gibi paylaşabilir. Gazetesinde yayınlayabilir. Tek şartım var. Altında, ismimi görmek.

İnsan yaşlandıkça, zamanın geçişi de hızlanıyor. 2022 yılı çok hızlı geçti. 2023 yılının da benzer kaderi paylaşacağına eminim.

Arkadaşlarımın ve takipçilerimin yeni yılını kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir 2023 yılı diliyorum.